Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στανκογλου - Γιάννης Στάνκογλου: Με την σύζυγό του στην επίσημη προβολή ... / «δεν μετάνιωσα που σταμάτησα από τις άγριες μέλισσες, ήθελα κάτι διαφορετικό».

Στανκογλου - Γιάννης Στάνκογλου: Με την σύζυγό του στην επίσημη προβολή ... / «δεν μετάνιωσα που σταμάτησα από τις άγριες μέλισσες, ήθελα κάτι διαφορετικό».. Ο ιδιαίτερος τρόπος που οι γονείς του έμαθαν για την υποκριτική. Αρζόγλου και στάνκογλου μιλούν για την υπόθεση λιγνάδη. Οικοδομή με τον πατέρα μου, ντελίβερι. Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια ο γιάννης στάνκογλου. «δεν μετάνιωσα που σταμάτησα από τις άγριες μέλισσες, ήθελα κάτι διαφορετικό».

Η αλήθεια είναι όμως πως πολύ γρήγορα το ξεπέρασα αυτό και το είδα. For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for γιάννης στάνκογλου. Καλεσμένος της εκπομπής μεσάνυχτα, με την ελεωνόρα μελέτη, θα είναι απόψε το βράδυ ο γιάννης στάνκογλου και το πρώτο teaser της συνέντευξης είναι άκρως αποκαλυτπικό. Με αφορμή το ανέβασμα του «προμηθέα δεσμώτη», ο δημοφιλής πρωταγωνιστής γιάννης στάνκογλου αναφέρθηκε στο τσουνάμι των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Πιστεύω πως ο κιμούλης θα έχει δεύτερη ευκαιρία.

Γιάννης Στάνκογλου & Θάλεια Σταματέλου μαζί στο Θέατρο ...
Γιάννης Στάνκογλου & Θάλεια Σταματέλου μαζί στο Θέατρο ... from www.athensvoice.gr
Ο γιάννης στάνκογλου και ο γιάννης τσεμπερλίδης. Τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε… τέλος το astrazeneca για τους κάτω των 60: Με κάποιες απ' τις καταγγελίες στο θέατρο δεν έπεσα απ' τα σύννεφα. «έχω μια τάση αυτοκαταστροφής μερικές φορές. Οι δύο βασικές εκδοχές που εξετάζει η ελ.ασ. Η αλήθεια είναι όμως πως πολύ γρήγορα το ξεπέρασα αυτό και το είδα. Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γιάννης στάνκογλου στην ελεονώρα μελέτη. Ο γιάννης στάνκογλου (θούριο ορεστιάδας, 10 ιανουαρίου 1974) είναι έλληνας ηθοποιός.

Ο γιάννης στάνκογλου μίλησε για την καριέρα του, για την τρυφερή σχέση του με την στεφανία λυμπερακάκη, για τη δύσκολη εφηβεία του, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Με αφορμή το ανέβασμα του «προμηθέα δεσμώτη», ο δημοφιλής πρωταγωνιστής γιάννης στάνκογλου αναφέρθηκε στο τσουνάμι των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήθελα να γίνω γεωπόνος. Ο στάνκογλου αποκαλύπτει για τις «άγριες μέλισσες»: Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή… Οικοδομή με τον πατέρα μου, ντελίβερι. «είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι τώρα να τις πω. Και, φυσικά, συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του μανούσου μανουσάκη «ουζερί τσιτσάνης». For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for γιάννης στάνκογλου. Καλεσμένος στην εκπομπή της ελεονώρας μελέτη βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός γιάννης στάνκογλου στην οποία μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής και της επαγγελματικής του ζωής. Παράλληλα, ο γιάννης στάνκογλου όμως προχώρησε και σε μια μια προσωπική εξομολόγηση: Ήμουν ένα τσογλάνι, ζω από θαύμα. Δείτε αναλυτικά το σκεπτικό της επιτροπής εμβολιασμού. Έχω παρενοχληθεί ψυχολογικά από σκηνοθέτη.

Ο γιάννης στάνκογλου μίλησε για την καριέρα του, για την τρυφερή σχέση του με την στεφανία λυμπερακάκη, για τη δύσκολη εφηβεία του, αλλά και για την ψυχοθεραπεία. 3ο βραβείο ανδρικού ρόλου στον γιάννη στάνκογλου. Φυσικά αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις άγριες μέλισσες που γνωρίζει. Ήμουν τσογλανάκι το οποίο θα έκανε τη βλακεία του. Ο αγαπημένος ηθοποιός γιάννης στάνκογλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς, μίλησε για όλα αυτά τα οποία δεν γνωρίζαμε για εκείνον στην βραδινή εκπομπή της ελεονώρας μελέτης.

Γιάννης Στανκογλου: Αυτό είναι το νέο μέλος στην ...
Γιάννης Στανκογλου: Αυτό είναι το νέο μέλος στην ... from www.koolnews.gr
Τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε… τέλος το astrazeneca για τους κάτω των 60: Ο ιδιαίτερος τρόπος που οι γονείς του έμαθαν για την υποκριτική. Φυσικά αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις άγριες μέλισσες που γνωρίζει. Και, φυσικά, συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του μανούσου μανουσάκη «ουζερί τσιτσάνης». «έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή… Άλλαξα πάρα πολλά όμως στη ζωή μου. Ο γιάννης στάνκογλου μίλησε για την καριέρα του, για την τρυφερή σχέση του με την στεφανία λυμπερακάκη, για τη δύσκολη εφηβεία του, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Με αφορμή το ανέβασμα του «προμηθέα δεσμώτη», ο δημοφιλής πρωταγωνιστής γιάννης στάνκογλου αναφέρθηκε στο τσουνάμι των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γιάννης στάνκογλου στην ελεονώρα μελέτη. Ήμουν ένα τσογλάνι, ζω από θαύμα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στη δραματική σχολή του γιώργου κιμούλη. Ο ιδιαίτερος τρόπος που οι γονείς του έμαθαν για την υποκριτική. Με κάποιες απ' τις καταγγελίες στο θέατρο δεν έπεσα απ' τα σύννεφα. Για τις ακρότητες που έχει στη ζωή του και κυρίως στα εφηβικά του χρόνια, τονίζοντας, μάλιστα, πως σήμερα είναι ζωντανός από θαύμα, μίλησε ο γιάννης στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα». Όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήθελα να γίνω γεωπόνος. Οικοδομή με τον πατέρα μου, ντελίβερι. Οι δύο βασικές εκδοχές που εξετάζει η ελ.ασ. Τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε… τέλος το astrazeneca για τους κάτω των 60: Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος, θεοφανία παπαθωμά, δημήτρης γκοτσόπουλος, αναστάσης ροϊλός, χρήστος πλαΐνης, γιώργος γεροντιδάκης. Φυσικά αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις άγριες μέλισσες που γνωρίζει. O γιάννης στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση επτά επί θήβας του αισχύλου από το κθβε μετάφραση:

Ο στάνκογλου αποκαλύπτει για τις «άγριες μέλισσες»: Με αφορμή το ανέβασμα του «προμηθέα δεσμώτη», ο δημοφιλής πρωταγωνιστής γιάννης στάνκογλου αναφέρθηκε στο τσουνάμι των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Άλλαξα πάρα πολλά όμως στη ζωή μου. Στη συνέχεια, ο γιάννης στάνκογλου αναφέρθηκε στις ακρότητες του παρελθόντος: Πιστεύω πως ο κιμούλης θα έχει δεύτερη ευκαιρία.

Νεφέλες στο Ηρώδειο - Hello Magazine
Νεφέλες στο Ηρώδειο - Hello Magazine from i1.wp.com
«έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη. 3ο βραβείο ανδρικού ρόλου στον γιάννη στάνκογλου. Ερωτηθείς αν η υποκριτική ήταν το επάγγελμα με το οποίο ήθελε ανέκαθεν να ασχοληθεί, ο γιάννης στάνκογλου απαντά ότι δεν ήταν όνειρό του να γίνει. Η αλήθεια είναι όμως πως πολύ γρήγορα το ξεπέρασα αυτό και το είδα. Ο στάνκογλου αποκαλύπτει για τις «άγριες μέλισσες»: Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια ο γιάννης στάνκογλου. Ο γιάννης στάνκογλου έχει ταυτιστεί με ρόλους που το θέλουν σκληρό, ζόρικο και γενικά έναν δύσκολο χαρακτήρα. «έχω μια τάση αυτοκαταστροφής μερικές φορές.

Με κάποιες απ' τις καταγγελίες στο θέατρο δεν έπεσα απ' τα σύννεφα.

Τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε… τέλος το astrazeneca για τους κάτω των 60: Αυτή βασίζεται στο βιβλίο του γιώργου σκαμπαρδώνη και έχει καταπληκτική ιστορία. O στάνκογλου ξεκαθαρίζει αν επιστρέφει στις «άγριες μέλισσες». Ερωτηθείς αν η υποκριτική ήταν το επάγγελμα με το οποίο ήθελε ανέκαθεν να ασχοληθεί, ο γιάννης στάνκογλου απαντά ότι δεν ήταν όνειρό του να γίνει. Αρζόγλου και στάνκογλου μιλούν για την υπόθεση λιγνάδη. Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γιάννης στάνκογλου στην ελεονώρα μελέτη. Για τις ακρότητες που έχει στη ζωή του και κυρίως στα εφηβικά του χρόνια, τονίζοντας, μάλιστα, πως σήμερα είναι ζωντανός από θαύμα, μίλησε ο γιάννης στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα». Ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και οικογένεια, ελευθερία και σταθερότητα. Φυσικά αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις άγριες μέλισσες που γνωρίζει. Ο γιάννης στάνκογλου (θούριο ορεστιάδας, 10 ιανουαρίου 1974) είναι έλληνας ηθοποιός. O γιάννης στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση επτά επί θήβας του αισχύλου από το κθβε μετάφραση: Όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήθελα να γίνω γεωπόνος. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος, θεοφανία παπαθωμά, δημήτρης γκοτσόπουλος, αναστάσης ροϊλός, χρήστος πλαΐνης, γιώργος γεροντιδάκης.